1508 og Strømlin slutter sig til Knowit Experience

Vi er glade og stolte over at kunne fortælle, at 1508 og søsterselskabet Strømlin nu bliver en del af Knowit-familien. Med fusionen sætter vi i Knowit Experience for alvor tryk på vores ambition om at blive Danmarks førende bureau.

Nordens største digitale bureau

er nu også blandt de største i Danmark.

Sammenlægningen med det strategiske designbureau 1508 og det kreative tech-bureau Strømlin betyder, at vi i Knowit Experience nu bliver 140 digitale rådgivere i Danmark.

Alle med speciale i at skabe førsteklasses kundeoplevelser i krydsfeltet mellem strategi, kreativitet og teknologi.

Sammen skaber vi et vaskeægte powerhouse inden for digitalisering og udvikling af digitale produkter og services. 

 

Mød 1508

Strategisk designbureau med base i hjertet af København.

30 visuelle designere, UX’ere, strateger og projektledere.

Grundlagt 15.08.2000  

Mød Strømlin

Kreativt tech-bureau med 15 udviklere og rådgivere, der skaber bro mellem mennesker og ny teknologi.

Etableret i 2017 som en fusion af Headnet og 1508’s tekniske team. 

Mød Knowit Experience

Den del af Knowit-gruppen, der laver ekstraordinære, digitale kundeoplevelser.

900+ strateger, kreative og udviklere fordelt i hele Norden.

Det praktiske


I praksis kommer Strømlins 17 tech-kyndige medarbejdere fra nytåret til at dele kontor med Knowit Experience på Pilestræde i København. 1508 beholder imidlertid sit velkendte brandnavn og kontoret på Wilders Plads indtil videre.

Fællesskaber med forretningspotentiale

Når vi fusionerer med 1508 og Strømlin, er det først og fremmest fordi, at vi ser to veldrevne virksomheder, som vi har et fælles udviklingspotentiale med, og som deler vores ambition om at skabe kundeoplevelser af markedets højeste kvalitet - rodfæstet i gode, ordentlige værdier og en inkluderende og tiltrækkende arbejdskultur. 

1508 og Strømlin passer perfekt ind i det værdifællesskab og den kultur, som vi værdsætter så højt i Knowit Experience. Vi får 50 nye, hamrende dygtige design- og tech-kollegaer, der udvider vores kompetencesæt og giver os en endnu stærkere tilstedeværelse i København. Og så får vi oveni købet en masse nye, spændende kunder og innovative projekter, der gør Knowit Experience til en endnu mere attraktiv arbejdsplads. 

knowit_flad_comp

En fusion med en vision 

Fælles for alle tre parter er det, at man i mødet med hinanden har oplevet gensidige interesser, værdier og synergimuligheder i både kulturerne og faglighederne. Noget der har været tungen på vægtskålen i forbindelse med fusionen og det enorme potentiale, der fører med. Sammen kan vi skabe et nyt, stærkere fællesskab, der kan gavne og accelerere både vores forretning og vores medarbejdere. 

I Knowit tænker vi stort ved at understøtte entreprenørskab og autonomi i alle vores forretningsenheder. Vi tror på, at fremtidens digitaliseringsprojekter kræver agile og skalerbare setups. Derfor er der en kæmpe styrke i at kunne tilbyde vores kunder tætte, lokale samarbejder, men samtidig at være i stand til at trække på et kæmpe netværk af 4.000 dygtige kollegaer i hele Knowit-gruppen, hvis projektet kræver det. 

Fusionen med 1508 og Strømlin skaber momentum på vejen mod vores fælles ambition i Knowit Experience om at etablere os som Danmarks stærkeste bureaubrand. Men det er blot begyndelsen. Det er således målet for fremtiden, at vi fortsat skal vokse – både organisk og gennem yderligere opkøb.

Nu må det bare gerne snart blive nytår, så vi kan komme i gang!

LÆS PRESSEMEDDELELSEN

Kontakt
Roar Nissen
CEO, Knowit Experience Danmark