Knowit CloudConnect: The Business Case 10. oktober 09.00-10.00

peterfaber_cloud_computing_in_a_forrest_638b9922-9c00-4d9e-803b-6ea15d20ba77

Vi byder på lækker morgenmad, stærk kaffe og spændende faglige oplæg - denne gang hvor vi dykker ned i essensen af en vellykket cloud data migrering: The Business Case!

 

Velkommen til CloudConnect-sessionen, hvor vi sætter fokus på, hvordan en stærk business case er nøglen til en vellykket cloud transformation.

En stærk business case fungerer som adgangsbilletten til en cloud transformation og bør indeholde elementer, der smidigt binder strategi og gevinstrealisering sammen. I en stadigt foranderlig verden er det afgørende, at en business case er fleksibel og åben for den kontinuerlig læring der foregår under en cloud transformationen. 

 

Det er d. 10/10 - 2023. Vi starter med netværk og morgenmad hvor man er velkommen allerede fra kl. 8.15. Derefter er der to spændende indlæg fra kl. 9.00 til 10.00: De to oplægsholdere vil være:

  • Mads Bengtson, tidligere VP, Head of Data Services hos Alm. Brand Group

  • Anders Reinhardt, Senior Director BI & Integration solutions hos Coloplast

 

Udbytte af sessionen: Deltagere vil få en dybere forståelse for nøgleaspekterne af en vellykket cloud data migrering og hvordan de kan styrke virksomhedens datamanagementstrategi. Denne viden vil hjælpe deltagerne med at planlægge og gennemføre en mere effektiv og værdiskabende overgang til skyen.

Målgruppen sessionen henvender sig til: Denne session er relevant for beslutningstagere, datamanagementprofessionelle, IT-ledere, projektledere og alle som er interesserede i at optimere deres virksomheds datamanagement strategi og forstå betydningen af en velovervejet tilgang til cloud data migrering.

Vi afholder arrangementet i Knowits nye lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station.

Det er gratis og der vil selvfølgelig være kaffe, morgenmad, mm.

 

Tilmelding